آشنایی با قسمت های مختلف سمعک
اجزای زیر بخش های تشکیل دهنده ی سمعک رسیور در کانال RIE هستند.
سمعک RIE و یا سمعک رسیور در کانال جزسمعک هوشمند حساب می شود و یکی از رایج ترین سمعک هایی است که امروزه تجویز می شود. از لحاظ نحوه ی عملکرد ، سمعک داخل گوشی، سمعک نامرئی و سمعک پشت گوشی مشابه این مدل عمل می کنند با این تفاوت که در سمعک داخل گوشی و سمعک نامرئی، تمام قطعات سمعک داخل پوسته قرار می گیرند و پوسته ی سمعک بر اساس قالبی که از گوش گرفته می شود ساخته می شود.
در سمعک پشت گوشی تمام اجرای سمعک پشت گوش قرار می گیرد و باید با قالب سمعک تجویز شود.
قسمت های داخلی سمعک
بزرگترین قسمت سمعک شما، بدنه ی سمعک است که پشت گوش شما قرار می گیرد. بدنه ی سمعک محفظه ی باتری و 3 بخش مهم را در بر می گیرد :
میکروفون سمعک
در سمعک های هوشمند، برخی از پردازشگرهای سمعک آنقدر پیچیده هستند که میتوانند بین اصوات گفتاری و نویز زمینه تمایز قائل شوند و درک مکالمه در محیط های پر سر و صدا را برای افراد کم شنوا راحت تر می کنند.
سمعک هوشمند در انواع مدل های سمعک داخل گوشی ، سمعک نامرئی و سمعک پشت گوشی تولید می شود.
پردازشگر
تفاوت اصلی که بین سمعک هوشمند و سمعک وایرلس با سمعک دیجیتال و سمعک آنالوگ وجود دارد ، در قسمت پردازشگر سمعک است. در واقع هرچه پردازشگر سمعک از لحاظ تکنولوژی پیشرفته تر باشد ، صدای سمعک کیفیت بالاتری دارد و قیمت سمعک هم بالاتر است.
بعضی از سمعک ها با باتری قابل شارژ کار می کنند و اصطلاحا سمعک شارژی نام دارند.
در این مدل امکان استفاده از باتری سمعک وجود ندارد و سمعک با استفاده از شارژر ، شارژ می شود.
اگرچه امروزه تولید سمعک هوشمند، راحتی استفاده از سمعک را برای مددجویان دوچندان کرده است و با استفاده از این مدل سمعک ها فرد مددجو می تواند به راحتی با تلفن صحبت کند.
دکمه ی برنامه
امروزه بسیاری از سمعک ها قابلیت این را دارند که برای محیط های مختلف تنظیم شوند. درواقع سمعک این قابلیت را دارد که چندین برنامه داشته باشد و فرد با استفاده از دکمه ی برنامه و با توجه به محیطی که در آن قرار دارد بتواند برنامه ی مورد نیاز برای سمعک خود را انتخاب کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ی عملکرد دکمه ی برنامه با متخصص شنوایی شناس خود تماس بگیرید.
سیم رسیور
یک سیم نازک با پوشش پلاستیکی از بدنه سمعک شما به رسیور متصل می شود که در داخل گوش شما قرار میگیرد. این سیم اصوات تقویت شده را به رسیور منتقل می کند.
رسیور / بلندگو
استفاده از سمعک با استفاده از دام
متخصص شنوایی به شما کمک می کند که دام با اندازه ی مناسب را انتخاب کنید. یک دام نامناسب می تواند باعث خروج صدا و ایجاد فیدبک و یا همان سوت سمعک شود، بنابراین انتخاب دام با اندازه مناسب بسیار مهم است.
استفاده از سمعک با استفاده از قالب سخت
در افراد مسن هم به این دلیل از قالب استفاده می شود زیرا جایگذاری سمعک داخل گوش برایشان راحت تر است.
سمعک طوری طراحی شده است که شما بتوانید هرروز از آن استفاده کنید
در افرادی که افت شنوایی دارند سیگنال های کمتری به مغز ارسال می شود و به همین دلیل مغز نمی تواند آن ها را به درستی پردازش کند و فرد کم شنوا بسیاری از صداها را نمی شنود. سمعک با ارسال سیگنال هایی به مغز، به شما کمک می کند که صداهایی که بدون سمعک مغز نمیتوانست درک کند را درک کند و به آن پاسخ دهد.اگر سمعکی دارید که به درستی داخل مجرای گوش شما قرار نمی گیرند، روی گوش سوت می زنند و یا برای کاهش شنوایی شما به اندازه کافی قوی نیستند، با متخصص شنوایی خود صحبت کنید.
جهت خرید سمعک و یا انجام مشاوره و اطلاع از قیمت سمعک در برندهای مختلف می توانید با شماره تماس 88989043 تماس بگیرید و یا از طریق واتس آپ با شماره ی 09381070624 در ارتباط باشید.