امروزه مددجویان میتوانند بدون نگرانی بابت خراب شدن سمعک ، هنگام انجام فعالیت های سنگین از سمعک ضد آب خود استفاده کنند و یا حتی زیر باران قدم بزنند.
امروزه استفاده از سمعک برای افرادی که افت شنوایی دارند بسیار مفید است. در گذشته سمعک های قدیمی دراثر رطوبت و تعریق زیاد آسیب میدیدند و افرادی که فعالیت زیادی داشتند و یا در مناطق مرطوب زندگی میکردند ازعملکرد سمعک خود راضی نبودند . با پیشرفت تکنولوژی و تولید سمعک های ضد آب میزان رضایتمندی بیماران تا حد زیادی افزایش پیدا کرد.
در سمعک های ضد آب از پوشش نانو استفاده شده است . این پوشش روی قسمت های داخلی سمعک مانند رسیور میکروفن و تقویت کننده قرار میگیرد و تا حد زیادی از ورود رطوبت به قسمت های اصلی سمعک جلوگیری میکند.
سمعک های ضد آب با پوشش نانو در برابر رطوبت ، تعریق بیش از حد ، گرد و خاک و جرم گوش مقاوم هستند. البته منظور از مقاومت در برابر تعریق و جرم گوش به این معنا نیست که سمعک100 % مقاوم باشد. به این معناست که پوشش نانو تا حد زیادی از ورود جرم و تعریق به سمعک جلوگیری میکند و نسبت به سمعک هایی که پوشش نانو ندارند مقاوم تراست.
برخلاف تصور عموم باید گفت شما در زمان مراجعه به مراکز ارزیابی شنوایی سمعک خریداری نمی کنید! خرید سمعک زمانی معنا دارد که سمعک فقط به عنوان یک کالا تلقی شود. شما در حقیقت یک پروتز دریافت می کنید که از زمان دریافت آن خدمات گسترده ای را باید همراه با آن دریافت کرده تا آن پروتز بتواند برای شما قابل استفاده و مفید باشد.
سمعک های ضد آب در سایز و مدل های مختلف تولید میشوند
- سمعک ضد آب داخل گوشی
- سمعک ضد آب پشت گوشی
- سمعک ضد آب نامرئی
سمعک ضد آب برای چه کسانی توصیه می شود :
افرادی که زیاد عرق میکنند.
افرادی که در محیط های مرطوب زندگی میکنند.
افرادی که جرم یا موم گوششان زیاد است.
شناگران (بعضی از برند ها ادعا می کنند که سمعک های آنها تا عمق سه مترزیر آّب کارایی دارد و آسیب نمی بینند.)
سمعک های ضد آب دارای پوشش نانو در کلیه قطعات و پوسته ی خارجی می باشند که آن را در برابر ورود آب و گرد و غبار مقاوم می کند.
استفاده از سمعک های ضد آب برای جلوگیری از خرابی های مکرر سمعک توصیه می شود و نسبت به مدل هایی که پوشش نانو ندارند باعث افزایش طول عمر سمعک میشوند.